Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en ZN

 
Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan.
 
Om de kosten laag te houden, maar de efficentie hoog hebben wij gekozen voor moderne machines. Deze vervangen iets van de handwerk productie. Onze productie ruimte is zo’n 1800 vierkante meter. Deze ruimtes zijn gericht ingericht op het maken van diverse soorten netten. Zo is de ene verdiepingsvloer gericht op de klimnetten markt en Offshore. De andere voor de vangnetten en reparatie. En de grootse ruimte voor sport, industrie en visserij.
 
 
Iedere maand komen er verschillende containers met goederen binnen. Dit betreft import van verschillende soorten netten en touwen. Om ons te verzekeren van de gewenste kwaliteiten reizen wij regelmatig langs verscheiden fabrieken. Wij als nettenbedrijf hebben ons de laatste jaren ook steeds meer en meer bezig gehouden met het ontwikkelen en verkopen van alle soorten touwen. Maar ook van gespecialiseerde touw producten. Zo produceren wij ook brandwerende klimnetten en gewone netten.
 
Onze doel markten zijn zeer uitgebreid, daarom exporteren wij onze producten naar diverse landen, zoals Duitsland, Denemarken, Zwitserland, België, Frankrijk en ook in de U.S.A. zijn vele van onze producten te verkrijgen.
Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl