Zandbaknet tekst

Zandbaknet

Bent u op zoek naar een oplossing om uw zandbak schoon te houden? Wilt u honden en katten verjagen uit de zandbak van uw kinderen? Wilt u de zandbak van uw school afdekken? Met een zandbaknet van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn is dat mogelijk!

Zandbak afdekken voor honden en katten

Kinderen spelen graag in een zandbak. Het is dan ook van groot belang voor de veiligheid van het kind dat de zandbak schoon blijft. Honden en katten vinden het echter een prettige locatie om hun behoefte te doen. Om dit te voorkomen, kunt u de zandbak afdekken met een net waardoor de zandbak schoon blijft. Bijkomend voordeel is dat bladeren niet in de zandbak terecht komen, maar door het net worden opgevangen.

Zandbaknetten op maat

Zandbakken zijn er in veel verschillende vormen en afmetingen. Elke zandbak heeft dan ook een ander soort zandbaknet nodig. Hiervoor bent u bij Nettenspecialist J. van Dijk en Zn aan het juiste adres. Wij maken namelijk op maat gemaakte zandbaknetten. Of uw zandbak rond, vierkant, driehoekig is of een andere vorm heeft: ons specialistische team kan het maken! Staat er in de zandbak een voorwerp zoals een tafeltje of iets anders? Geen probleem! Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing. De zandbaknetten van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn zijn eenvoudig te monteren.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 071 40 181 92 of door te mailen naar info@vandijknetten.com.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap