Aanhangernetten

Aanhangernetten op maat laten maken? Dat kan bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn

Heeft u regelmatig aanhangernetten nodig om (losse) ladingen te vervoeren? Kunt u geen standaard aanhangernetten vinden? Laat dan aanhangernetten op maat maken door het team van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn.

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is gespecialiseerd in het maken van aanhangernetten en maakt deze graag op maat voor onze klanten. Als u een losse lading op uw aanhangwagen hebt liggen dan bieden onze aanhangernetten dé oplossing. Zo zorgen onze aanhangernetten voor bescherming van de lading en een veilige manier van vervoeren. Daarnaast bespaart u kosten en voorkomt u een boete. Het gebruik van een aanhangernet bij vervoer van een losse lading is verplicht, omdat anders delen van de lading van de aanhangwagen kunnen af waaien of vallen. Voorkom deze onveilige verkeerssituaties en kies voor onze aanhangernetten. Onze aanhangernetten zijn te bestellen in verschillende maten. Als de door u gewenste maat er niet bij zit dan maken wij deze graag voor u. Op onze website treft u een overzicht van de aanhangernetten die wij kunnen maken en leveren. Heeft u specifieke vragen?

Vrijblijvend contact opnemen

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Wij zijn u graag van dienst.

Aanhangernetten verplicht

Sinds enkele jaren is het verplicht om aanhangernetten te gebruiken in Nederland als u een losse lading gaat vervoeren. De aanhangernetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn voldoen aan allerlei eisen. Zo zijn ze licht van gewicht, gemakkelijk opvouwbaar en eenvoudig toe te passen. Wij maken onze aanhangernetten van stevig materiaal waardoor deze jarenlang meegaan. Als u interesse hebt in aanhangernetten kunt u deze online bestellen. Ook als u ander soort netten nodig hebt, kunt u bij ons bestellen. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn nodigt u van harte uit om het assortiment aanhangernetten te bekijken via onze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze:

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Aanhangernetten op maat laten maken? Dat kan bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap