Aanhangernetten

Aanhangernetten laat u op maat maken door Nettenspecialist J. van Dijk & Zn! 

Aanhangernetten nodig om losse ladingen te vervoeren? Wanner u een aanhanger net op maat nodig heeft, zit u goed bij J, van Dijk Nettenspecialist. Wij maken al 35 jaar verschillende netten en touwen. 

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is gespecialiseerd in het maken van aanhangernetten en maakt deze graag op maat voor onze klanten. Als u een losse lading op uw aanhangwagen hebt liggen dan bieden onze aanhangernetten dé oplossing. Zo zorgt u voor bescherming van de lading en een veilige manier van vervoeren. Daarnaast bespaart u kosten en voorkomt u een boete.

Het gebruik van een aanhangernet bij vervoer van een losse lading is verplicht

Een aanhangernet is verplicht omdat anders delen van de lading van de aanhangwagen kunnen af waaien of vallen. Voorkom deze onveilige verkeerssituaties en kies voor onze aanhangernetten. Onze netten zijn te bestellen in verschillende maten. Als de door u gewenste maat er niet bij zit dan maken wij deze graag voor u. Op onze website treft u een overzicht van de mogelijkheden.

Heeft u specifieke vragen?

Vrijblijvend contact opnemen

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Wij zijn u graag van dienst.

Aanhangernetten verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en van fijn tot grofmazig

Welk type aanhangernet zoekt u? Gaat u voor fijn- of grofmazig. In welke kleur wilt u het net? Welk net u ook laat maken, wij voorzien alle netten van ringen waardoor u met haken het net veilig kunt sluiten. Van welk materiaal laat u het net maken? Kies voor Polyetheen wanneer u een stug net wilt hebben of juist voor Polypropyleen als u een soepeler net zoekt.
Wij maken velen netten, dit doen wij in onze eigen fabriek waardoor wij goedkope aanhangernetten kunnen produceren. 

Maak a.u.b. uw keuze:

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Aanhangernetten op maat laten maken? Dat kan bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap