Aanhangernetten

Aanhangernetten bij Van Dijk Nettenhandel

Het gemak van een aanhanger voor goederenvervoer laat zich goed verklaren. Op deze manier kunt u immers met uw eigen auto uw spullen snel naar een andere locatie brengen. Zoek u aanhangnetten voor veilig transport van losse ladingen op uw aanhanger? Met een aanhangernet op maat gaat u veilig de weg op. Een dekzeil aanhangwagen voorkomt verlies van uw goederen tijdens de rit door wegwaaien of vallen en dat komt de verkeersveiligheid ten goede. We voorzien al onze hoogwaardige netten van ringen. Met het gebruik van haken is het net daardoor eenvoudig veilig door u af te sluiten. Aanhangernetten voor veilig transport koopt u eenvoudig bij ons!  

Aanhangwagennetten verplicht 

In Nederland is het wettelijk verplicht om goederen in een aanhangwagen af te dekken. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties voor uw medeweggebruikers en bespaart u zichzelf de kosten van een boete. Besteed het geld van een bekeuring liever aan de eenmalige aanschaf van een aanhangernet op maat. De sterke netten zijn geschikt voor langdurig gebruik en betalen zich hierdoor snel terug. Pas als de aanhanger helemaal goed is afgedekt, is veilig vervoer gegarandeerd en kunt u zorgeloos de weg op. 

Aanhangernetten kopen bij nettenspecialist Van Dijk 

Aanhangernetten zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en van een fijne tot grofmazige maaswijdte. Met onze nettenverkoop bieden we een totaalaanbod aan netten voor alle denkbare situaties. Bent u al in het bezit van een aanhangernet, maar is deze niet meer in goede conditie? Maak dan gebruik van onze netten reparatie en gun uw aanhangernet een tweede leven. 

Afdeknetten voor alle doeleinden 

Ons familiebedrijf in Katwijk is specialist op het gebied van netten in de breedste zin van het woord. Neem daarom eens een kijkje bij onze andere afdeknetten en maak gebruik van onze diensten. Zo heeft u voor elke situatie een passend net en bescherm ook uw eigendommen rondom uw woning of bedrijfspand. Neem contact op indien u nog vragen heeft!

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Aanhangernetten op maat laten maken? Dat kan bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap