Bergen

Lading vervoeren met de aanhangernetten van Van Dijk, in Bergen te koop

Met de aanhangernetten van Van Dijk kunt u veilig uw ladingen vervoeren. Lading vervoeren per aanhanger zonder dat u lading verliest? Dit garandeert u met de aanhangernetten van Van Dijk. Het is in Nederland verplicht uw goederen af te dekken tijdens het transport. Dit om de veiligheid op de weg te waarborgen.

Bekijk snel het aanbod aanhangernetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn in de buurt van Bergen. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is gespecialiseerd in het maken van aanhangernetten en uitgegroeid tot een begrip in Bergen en omgeving.

Wij bieden aanhangernetten aan in verschillende soorten en maten aan klanten in de buurt van Bergen. Onze aanhangernetten kunnen niet alleen voor de aanhanger gebruikt worden maar ook voor vijvers en dergelijke. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat wij voor uw situatie een afdekdoek of een afdeknet kunnen produceren.

Door onze ervaring in het maken van aanhangernetten in de buurt van Bergen kunnen wij u ook voorzien van maatwerk. Vindt u niet het gewenste net in ons standaard assortiment? Geen probleem! Wij maken aanhangernetten naar wens in onze fabriek in de buurt van Bergen. Zo maken wij:

Benieuwd naar de soorten aanhangernetten die wij kunnen maken in de buurt van Bergen? Bekijk dan onze website. Hier kunt u tevens een offerte aanvragen voor aanhangernetten.

Aanhangernetten ter bescherming van uw lading en mede weggebruikers in de regio Bergen

Losse lading vervoeren per aanhanger? Dan heeft u een aanhanger net nodig. De speciale aanhangernetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn verzekeren u er van dat uw lading op zijn plek blijft zitten tijdens het transport.

Niet alleen is een aanhangernet van belang om uw goederen in een goede staat te kunnen vervoeren. In sommige gevallen bent u wettelijk verplicht om uw lading vast te maken met aanhangernetten. Dit is een veilige manier en u bespaart hiermee aanzienlijk kosten op en boete.

Onze aanhangernetten zijn te bestellen in verschillende maten. Als de door u gewenste maat er niet bij zit dan maken wij deze graag voor u. Op onze website treft u een overzicht van de aanhangernetten die wij kunnen maken en leveren in de buurt van Bergen. Wilt u meer uitgebreide informatie over de aanhangernetten?

Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij lichten graag de verschillen toe en bekijken of wij de aanhangernetten uit voorraad kunnen leveren.

Aanhangernetten voor uw aanhanger zijn verplicht in Nederland

Sinds enkele jaren is het verplicht om aanhangernetten te gebruiken in Bergen en de rest van Nederland als u een losse lading vervoert. De aanhangernetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn in de buurt van Bergen voldoen aan allerlei eisen. Zo zijn ze:

  • Liicht van gewicht
  • Gemakkelijk opvouwbaar
  • Eenvoudig toe te passen

Wij maken onze aanhangernetten van stevig materiaal waardoor deze jarenlang meegaan. Als u interesse hebt in aanhangernetten kunt u deze online bestellen in de buurt van Bergen. Ook als u ander soort netten nodig hebt, kunt u bij ons bestellen. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn nodigt u van harte uit om het assortiment aanhangernetten te bekijken via onze website.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Aanhangernetten in regio Bergen te koop voor vervoer van lading
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap