Den Helder

Aanhangernetten nodig in Den Helder?

Maakt u veel gebruik van een aanhanger? Vervoert u dagelijks spullen met uw aanhanger en wilt u deze goed beschermen én vastbinden met een geschikt net?

Bekijk ons aanbod aanhangernetten

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is gespecialiseerd in het maken van aanhangernetten en uitgegroeid tot een begrip in Den Helder en omgeving. Wij bieden netten aan in verschillende soorten en maten aan klanten in de buurt van Den Helder.

Onze aanhangernetten kunnen niet alleen voor de aanhanger gebruikt worden maar ook voor vijvers en dergelijken. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat wij voor uw situatie een afdekdoek of een afdeknet kunnen produceren.
Door onze ervaring in het maken van aanhangernetten in de buurt van Den Helder, kunnen wij u ook voorzien van maatwerk. Vindt u niet het gewenste net in ons standaard assortiment? Geen probleem! Wij maken netten naar wens in onze fabriek in de buurt van Den Helder. Zo maken wij afdeknetten en aanhangerdoeken.

Benieuwd naar de soorten aanhangernetten die wij kunnen maken in de buurt van Den Helder? Bekijk dan onze website.
Hier kunt u tevens een offerte aanvragen.

Aanhangernetten ter bescherming van uw lading in regio Den Helder

Gaat u iets vervoeren met de aanhangwagen? Vergeet uw lading dan niet af te dekken met de speciale aanhangernetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn. Zeker wanneer u een losse lading vervoert, zijn onze aanhangernetten in de buurt van Den Helder onmisbaar.
Onze aanhangernetten zijn te bestellen in verschillende maten. Als de door u gewenste maat er niet bij zit dan maken wij deze graag voor u. Op onze website treft u een overzicht van de aanhangernetten die wij kunnen leveren.

Verplichting van de aanhangernetten in Den Helder

Sinds enkele jaren is het verplicht om aanhangernetten te gebruiken in Den Helder (en de rest van Nederland) als u een losse lading vervoert. De aanhangernetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn voldoen aan de volgende eisen:

  • Licht van gewicht
  • Gemakkelijk opvouwbaar
  • Eenvoudig toe te passen
  • Gemaakt van stevig materiaal
  • Lange levensduur

Als u interesse hebt in aanhangernetten kunt u deze online bestellen in de buurt van Den Helder. Ook als u ander soort netten nodig hebt, kunt u bij ons bestellen. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn nodigt u van harte uit om het assortiment aanhangernetten te bekijken via onze website.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Aanhangernetten in regio Den Helder te koop voor vervoer van lading
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap