IJmuiden

Aanhangernetten in regio IJmuiden te koop voor vervoer van lading

Maakt u veel gebruik van een aanhanger? Vervoert u dagelijks spullen met uw aanhanger en wilt u deze goed beschermen met een daarvoor geschikt net?

Bekijk ons aanbod aanhangernetten

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is gespecialiseerd in het maken van aanhangernetten en uitgegroeid tot een begrip in IJmuiden en omgeving. Wij bieden aanhangernetten aan in verschillende soorten en maten aan klanten in de buurt van IJmuiden. Onze aanhangernetten kunnen niet alleen voor de aanhanger gebruikt worden maar ook voor vijvers en dergelijk. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat wij voor uw situatie een afdekdoek of een afdeknet kunnen produceren. Door onze ervaring in het maken van aanhangernetten in de buurt van IJmuiden kunnen wij u ook voorzien van maatwerk. Vindt u niet het gewenste net in ons standaard assortiment? Geen probleem! Wij maken aanhangernetten naar wens in onze fabriek in de buurt van IJmuiden. Zo maken wij:

Benieuwd naar de soorten aanhangernetten die wij kunnen maken in de buurt van IJmuiden? Bekijk dan onze website. Hier kunt u tevens een offerte aanvragen voor aanhangernetten.

Aanhangernetten ter bescherming van uw lading in regio IJmuiden

Gaat u iets vervoeren met de aanhangwagen? Vergeet uw lading dan niet af te dekken met de speciale aanhangernetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn. Zeker wanneer u een losse lading gaat vervoeren zijn onze aanhangernetten in de buurt van IJmuiden onmisbaar. U bent in sommige gevallen wettelijk verplicht om uw lading vast te maken met aanhangernetten. Dit is een veilige manier en u bespaart hiermee aanzienlijk kosten op en boete. Onze aanhangernetten zijn te bestellen in verschillende maten. Als de door u gewenste maat er niet bij zit dan maken wij deze graag voor u. Op onze website treft u een overzicht van de aanhangernetten die wij kunnen maken en leveren in de buurt van IJmuiden. Wilt u meer uitgebreide informatie over de aanhangernetten? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij lichten graag de verschillen toe en bekijken of wij de aanhangernetten uit voorraad kunnen leveren.

Aanhangernetten verplicht

Sinds enkele jaren is het verplicht om aanhangernetten te gebruiken in IJmuiden en de rest van Nederland als u een losse lading gaat vervoeren. De aanhangernetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn in de buurt van IJmuiden voldoen aan allerlei eisen. Zo zijn ze licht van gewicht, gemakkelijk opvouwbaar en eenvoudig toe te passen. Wij maken onze aanhangernetten van stevig materiaal waardoor deze jarenlang meegaan. Als u interesse hebt in aanhangernetten kunt u deze online bestellen in de buurt van IJmuiden. Ook als u ander soort netten nodig hebt, kunt u bij ons bestellen. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn nodigt u van harte uit om het assortiment aanhangernetten te bekijken via onze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Aanhangernetten in regio IJmuiden te koop voor vervoer van lading
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap