Afdeknetten

Uw eigendommen beschermen met een afdeknet van Nettenhandel J. van Dijk.

Afdeknetten op maat beschermen uw eigendommen tegen verschillende weersomstandigheden en ongewenste bezoekjes van dieren. Zo houdt een afdeknet voor vijvers zowel bladeren, takken als reigers weg van uw zorgvuldig aangelegde vijver. Door een op maat gemaakt zandbaknet over de zandbak van de kinderen te plaatsen, hebben ze op elk moment een schone zandbak waar ze naar hartenlust in kunnen spelen. De zandbaknetten maken we op een ambachtelijke manier. We zorgen dat ze UV gestabiliseerd zijn, zodat er geen schadelijke materialen worden gebruikt en uw kleintjes zorgeloos hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Bij de productie van afdeknetten op maat hebben we oog voor mens en milieu. 

Verschillende afdeknetten 

Vanuit onze passie voor netten hebben wij in de loop van de jaren een hoogwaardige oplossing voor alle denkbare situaties ontwikkeld. Vanuit die gedrevenheid bieden wij u verschillende afdeknetten op maat voor: 

Laat ons weten voor welke situatie u een afdeknet op maat wenst en vraag ons om een offerte op maat. Naar wens komen wij ook bij u op locatie om de situatie met eigen ogen te zien en u een passend aanbod te doen. Zo kunt u na ontvangst van uw eigen afdeknet al uw eigendommen beschermen met een perfect passend net en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw bezittingen. 

Afdeknetten repareren 

Is uw afdeknet beschadigd, dan kan deze in de meeste gevallen via netreparatie door ons in ere worden hersteld. Zo heeft u na de herstelwerkzaamheden nog steeds een goed passend afdeknet dat weer zo goed als nieuw is. Afdeknetten repareren laten door ons bespaart u onnodige kosten en is beter voor het milieu.  

Hoogwaardige afdeknetten op maat 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van maatwerk afdeknetten? Neem dan even een kijkje bij ons werk en lees direct meer over onze duurzame manier van werken.  

Maak a.u.b. uw keuze:

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Afdeknetten houdt bladeren, takken en reigers weg van uw vijver
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap