Zoetermeer

Dekkleden kopen vlakbij Zoetermeer voor zandbak of aanhanger?

Een nieuw dekkleed nodig voor een zandbak? Of wilt u nieuwe dekkleden kopen vlakbij Zoetermeer voor uw aanhanger of vijver? Voor verschillende soorten doelen maakt Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn dekkleden op maat in de buurt van Zoetermeer. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is al vele jaren hét aangewezen bedrijf als u nieuwe dekkleden wilt kopen zoals dekkleden in de buurt van Zoetermeer. Om ons te verzekeren van de gewenste kwaliteiten reizen wij regelmatig langs verscheiden fabrieken. Wij als nettenbedrijf hebben ons de laatste jaren ook steeds meer en meer bezig gehouden met het ontwikkelen en verkopen van alle soorten touwen. Zo produceren wij ook brandwerende klimnetten en gewone netten naast dekkleden in Zoetermeer en omgeving. Doordat onze dekkleden van goede kwaliteit zijn en wij goede service bieden zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Zoetermeer en omgeving. Wij maken niet alleen dekkleden voor klanten in Zoetermeer en de rest van Nederland, maar ook voor landen zoals Duitsland, Denemarken, Zwitserland, België, Frankrijk en ook in de U.S.A. In deze landen zijn onze netten ook te verkrijgen. Wilt u graag dekkleden bestellen en laten leveren in de buurt van Zoetermeer? Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is u graag van dienst.

Soorten dekkleden in Zoetermeer

Als u dekkleden bij ons koopt in de buurt van Zoetermeer heeft u keuze uit verschillende soorten. Zo bieden wij speciale dekkleden in de buurt van Zoetermeer die geschikt zijn als zandbaknetten. Vele dekkleden en zandbaknetten worden bij ons in verschillende vormen en kleuren geproduceerd. De maaswijdtes is meestal 4 x 4 c/m. De kleuren zijn:

  • Zwart
  • Groen
  • Geel
  • Blauw
  • Wit
  • Rood

De diktes van de meest gebruikte materialen zijn 3 en 5 m/m. Al deze dekkleden zijn UV gestabiliseerd. Daarnaast hebben we nog speciale dekkleden in de buurt van Zoetermeer die voor vrachtwagens gebruikt worden. Ook een type die voor vijvers endergelijke gebruikt wordt. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat wij voor elke situatie passende dekkleden kunnen maken in de buurt van Zoetermeer.

Waarom dekkleden van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn?

Als u nieuwe dekkleden wilt kopen in de buurt van Zoetermeer is Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn uw aangewezen partner. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen van dekkleden en werkt in Zoetermeer en omgeving. Jaren geleden zijn wij al begonnen met de productie van netten en hebben dit vandaag de dag uitgebreid. Wij maken netten en dekkleden in de buurt van Zoetermeer voor verschillende doeleinden. Wij maken dekkleden op maat en kiezen daarbij de uitvoering, het materiaal en de afmeting die het meest passend is. Of het nu gaat om dekkleden in de buurt van Zoetermeer voor bij u thuis of op het werk, wij maken deze naar wens.

Advies over dekkleden

Heeft u nieuwe dekkleden nodig in de buurt van Zoetermeer? Weet u niet precies welke dekkleden u wilt kopen? Laat u adviseren en neem gerust contact op. Wij kijken welke dekkleden bij uw wensen en eisen passen. Voor meer informatie over dekkleden in de buurt van Zoetermeer verwijzen wij u naar onze website. Ook kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Dekkleden in de buurt van Zoetermeer voor uw zandbak of aanhanger 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2020 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap