Bergen

Doelnet in de kleuren van uw club kopen in de buurt van Bergen?

Een nieuw doelnet nodig voor op het hockeyveld? Op zoek naar een bedrijf dat een doelnet voor u op maat kan maken in de buurt van Bergen? Bekijk dan het aanbod doelnetten op de website van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is gespecialiseerd in het vervaardigen en repareren van verschillende soorten netten in de buurt van Bergen. Zo kunnen wij ook een doelnet op maat maken. Kleuren, maten en afwerkingen van een doelnet zijn geheel af te stemmen op uw eisen en wensen. Om de kosten laag te houden, maar de efficiëntie hoog en een doelnet op maat te kunnen maken hebben wij gekozen voor moderne machines. Deze vervangen iets van de handwerk productie. Onze productie ruimte is zo’n 1800 vierkante meter. Deze ruimtes zijn gericht ingericht op het maken van diverse soorten netten zoals een doelnet. Naast het maken van een doelnet in de buurt van Bergen kunt u bij ons terecht voor het maken van vangnetten en reparatie en netten in de sport, industrie en visserij. In de afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten doelnetten mogen maken. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een bekend begrip voor het maken van een doelnet in Bergen en omgeving. Meer informatie? Een doelnet kopen in de buurt van Bergen? Wij staan voor u klaar.

Een doelnet voor verschillende sporten in de buurt van Bergen

Als u een doelnet wilt laten maken in de buurt van Bergen moet u beslist bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn zijn. Wij maken graag een doelnet in onze fabriek in de buurt van Bergen voor verschillende sporten zoals:

en nog veel meer. Als u kiest voor een doelnet van ons bent u ervan verzekerd dat u nog beter kunt spelen. Iedere maand komen er verschillende containers met goederen binnen. Dit betreft import van verschillende soorten netten en touwen. Om ons te verzekeren van de gewenste kwaliteiten reizen wij regelmatig langs verscheiden fabrieken. Hierdoor bent u verzekerd van een doelnet in de buurt van Bergen van goede kwaliteit. Wilt u naast een specifieke afmeting een doelnet laten maken in de buurt van Bergen in een bepaalde kleur? Dat kan! Wij maken zelfs een doelnet in de kleuren van uw club. Hierdoor is uw doelnet niet alleen functioneel, maar dient deze tevens als visitekaartje.

Doelnet kopen?

Wilt u een nieuw doelnet kopen in de buurt van Bergen van hoge kwaliteit? Kies dan voor een doelnet van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn. Wij bieden een ruim assortiment doelnetten en leveren een doelnet in verschillende afmetingen. Welk doelnet u ook kiest, deze zijn allemaal van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Voor een exclusieve uitstraling van een doelnet, besteld u bij ons een doelnet in de buurt van Bergen in de kleuren van uw club. Door de goede materialen zal zo'n doelnet niet snel verkleuren en gaat lang mee. Doelnetten zijn standaard leverbaar in de kleuren: zwart, wit en groen maar ook in vele andere kleuren.

Een nieuw doelnet nodig voor op het voetbalveld? Een nieuw doelnet bestellen in de buurt van Bergen voor op de hockey? Ook voor eigen gebruik maken wij een doelnet naar wens. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is uw ervaren partner als het gaat om het kopen van een doelnet in de buurt van Bergen. Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Meer informatie? Een doelnet kopen in de buurt van Bergen? Bekijk dan onze website.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Doelnet in de kleuren van uw club kopen in de buurt van Bergen?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap