Amsterdam

Fruitnetten in de buurt van Amsterdam tegen het weren van vogels

Wilt u fruitnetten kopen in de buurt van Amsterdam ter bescherming van uw fruitbomen? Fruitnetten kopen in de buurt van Amsterdam die uitermate geschikt zijn tegen het weren van vogels? Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een gespecialiseerde nettenfabriek in de buurt van Amsterdam waar u fruitnetten kunt aanschaffen. Wij maken naast fruitnetten nog vele andere soorten netten in onze fabriek in de buurt van Amsterdam. Ons bedrijf is dan ook speciaal ingericht voor het maken van fruitnetten. Deze fruitnetten leveren wij aan een groot aantal klanten in Amsterdam en omgeving. Als nettenfabriek hebben wij al jarenlange ervaring in het maken van fruitnetten in de buurt van Amsterdam. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan. Deze kennis en ervaring passen wij vandaag de dag nog steeds toe tijdens het maken van fruitnetten in de buurt van Amsterdam.

Waarom fruitnetten bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn?

Als u fruitnetten wilt kopen in de buurt van Amsterdam is Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn uw aangewezen partner. Wij hebben jarenlange ervaring in nettenproductie, waaronder fruitnetten. Wij zijn begonnen met het maken van visnetten. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een ervaren nettenfabriek dat verschillende soorten netten maakt. Naast fruitnetten kunt u bij ons terecht voor:

Onze netten zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Wij werken met moderne productie methoden en natuurlijke materialen. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige fruitnetten leveren in Amsterdam en omgeving.

Fruitnetten op maat in de buurt van Amsterdam

Fruitnetten maken wij in de buurt van Amsterdam op maat. Wij maken daarbij gebruik van het materiaal en de uitvoering die daarvoor het meest geschikt is. Nadat wij fruitnetten hebben gemaakt in de buurt van Amsterdam kunnen wij deze op locatie leveren en monteren. Bent u benieuwd welke soorten fruitnetten en andere netten wij maken? Bekijk dan onze website. Hier krijgt u een idee van de soorten fruitnetten die wij kunnen leveren in Amsterdam en omgeving.

Fruitnetten geleverd in Nederland en daarbuiten

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn levert fruitnetten in Amsterdam en de rest van Nederland. Naast Amsterdam en de rest van Nederland leveren wij fruitnetten in vele andere landen. In de loop der jaren zijn wij flink gegroeid en hebben wij ook internationaal naamsbekendheid opgebouwd. Ons team heeft een rijke ervaring in het maken en monteren van fruitnetten die hiervoor nodig is. Omdat wij de know-how in huis hebben kunnen wij onze klanten goed adviseren over de soorten fruitnetten die wij leveren in de buurt van Amsterdam. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Fruitnetten in de buurt van Amsterdam tegen het weren van vogels
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap