Golfnetten

Golfnetten van Dijk Nettenhandel

U kiest voor de golfnetten van Van Dijk wanneer u bezoekers van uw golfkooi of drivingrange wilt beschermen tegen rondvliegende golfballen. Het mag voor zich spreken dat een golfbal zeer hard is en met de gemiddelde snelheid van 120 km/uur, aardige schade kan veroorzaken. Vandaar dat het noodzakelijk is voor een drivingrange om de grenzen te markeren met een golfnet. Zo wordt het onmogelijk een golfbal per ongelijk van de baan te slaan. Ook op de range zelf zijn golnetten of drivingrangenetten soms noodzakelijk voor de veiligheid. Een perfecte slag is natuurlijk het doel, een goede slag is een uitdaging maar een foutje is zo gemaakt. En dus zijn golfnetten geen overbodige luxe.

Ik wil een golfnet bestellen

Golfnetten uit eigen fabriek

Nettenhandel J. van Dijk levert hoogwaardige kwaliteit golfnetten in elke gewenste formaat. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij golfnetten op maat maken. Naast golfnetten zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en repareren van vele andere soorten netten.

Doordat wij handwerk en machinewerk combineren kunnen wij kwalitatieve, op maat gemaakte netten aanbieden tegen een scherpe prijs. Daar de golfsport vraagt om speciale golfnetten ter bescherming van omliggende objecten en mensen hebben wij een speciale sectie in de fabriek die zich richt op het maken van golfnetten. Speciaal voor deze sport heeft nettenhandel J. van Dijk golfnetten ontwikkeld. De netten zijn in hoogte instelbaar. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de omgeving veilig is. Ook hebben we golfnetten die de golfkooien beschermen. Hierdoor vliegen de ballen niet alle kanten op.

De golfnetten van Van Dijk worden op verschillende gebieden ingezet:

  • Indoor golfkooien
  • Outdoor golf ranges
  • Huis- tuin en keuken golfnetten om te oefenen in de tuin
  • Afslagkooien

Wilt u nieuwe golfnetten kopen? Kies nu voor de golfnetten van nettenhandel J. van Dijk.
Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze golfnetten ontvangen? Of wilt u meer informatie over andere netten? Vul dan onderstaand formulier in.

Reparatie golfnetten

Wanneer een golfnet schade oploopt is het mogelijk het net te laten repararen door de professionals van Van Dijk. Golfnetten worden van een zo danige kwaliteit gemaakt dat zij de klappen van een golfballen met hoge snelheden kunnen opvangen. Echter kan een net dankzij ouderdom of externe factoren beschadigd raken. Stel dat het net dient om de baan en de parkeerplaats te scheiden en een bezoeker rijdt te ver, en dus tegen het net aan. Of het net is beschadigd dankzij vandalisme. Dan kunt u Van Dijk Nettenhandel inschakelen het net weer te herstellen in de oude staat. Zo is een geheel nieuw golfnet niet altijd noodzakelijk.

Maak a.u.b. uw keuze:

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Golfnetten koopt u bij van Dijk Nettenhandel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap