Hoek van Holland

Hockeynetten in de buurt van Hoek van Holland bestand tegen weersinvloeden en harde hockeyballen

Op maat gemaakte hockeynetten bestellen in de buurt van Hoek van Holland? Doe dit dan bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is dé nettenfabriek van de omgeving en houdt zich dagelijks bezig met het maken van hockeynetten en vele andere netten in de buurt van Hoek van Holland. Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van het maken van netten. fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan. Vandaag de dag houden wij ons bezig met het ontwikkelen van vele soorten netten zoals hockeynetten. Onze hockeynetten zijn inmiddels een bekend begrip geworden in Hoek van Holland en omgeving. Naast hockeynetten kunnen wij voor vele andere soorten van sport netten maken. Nieuwe netten nodig voor tennis, handbal of basketbal? Bespreek uw wensen met Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn. Wij bekijken graag of wij in uw wensen kunnen voorzien.

Eisen hockeynetten

Aan hockeynetten worden hoge eisen gesteld. Zeker wanneer deze ingezet worden voor professioneel gebruik. De hockeynetten die Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn maakt in de buurt van Hoek van Holland zijn bestand tegen keiharde hockeyballen. Het moet niet zo zijn dat als wanneer er een hockeybal tegenaan komt er direct een gat in het net zit. Met onze hockeynetten in de buurt van Hoek van Holland voorkomt u dit. Daarnaast kunnen onze hockeynetten tegen alle weersomstandigheden en temperatuurverschillen. Omdat hockey voornamelijk buiten gespeeld wordt is het belangrijk dat de hockeynetten ook aan deze eisen voldoen. Onze hockeynetten in de buurt van Hoek van Holland zijn sterk en duurzaam. Ze voldoen aan de geldende regels en gaan jarenlang mee.

Soorten hockeynetten in de buurt van Hoek van Holland

Als u hockeynetten door Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn laat maken in de buurt van Hoek van Holland hebt u keuze uit verschillende soorten zoals:

  • in mm: 3,75x2,15x0,90x1,30
  • Dikte in mm: 3
  • 3,75 x 2,15 x 0,90 x 1,30
  • 3,75 x 2,15 x 0,90 x 1,30

Heeft u speciale wensen voor hockeynetten? Bespreek deze dan met ons. Wij werken met moderne machines en kunnen hockeynetten op maat maken in onze fabriek in de buurt van Hoek van Holland. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Hockeynetten in de buurt van Hoek van Holland bestand tegen weersinvloeden en harde hockeyballen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap