Netten montage

Netten montage uitgevoerd volgens de geldende regelgeving

Netten Montage is één van de specialismes van Van Dijk Nettenhandel. Niet alleen produceren wij onze eigen netten, wij monteren deze ook op locatie indien gewenst. Zeker met veiligheidsnetten is een juiste montage van groot belang. Zo verschilt montage op gebied van materiaal, hoogte, type gebouw etc.

Offerte voor uw net montage

Nieuw netten laten monteren door J. Van Dijk & Zn.

Nieuwe netten nodig? Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is gespecialiseerd in het ontwikkelen en monteren van netten. Wij hebben een ruim assortiment netten en kunnen netten montage uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers.

Niet alleen een kwalitatief net maar ook de wijze van monteren speelt een belangrijke rol bij de functie van het net. Van een net dat niet is gemonteerd volgens de regels kunt ook geen optimale functionaliteit verwachten. Van Dijk weet waar op te letten om:

  • Veiligheid te garanderen
  • Vogels binnen of buiten te houden
  • Delen precies op hun plek te houden
  • Of optimaal te fucntioneren

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in netten montage.

Omdat wij de kennis in huis hebben om klanten te kunnen adviseren over netten montage bieden wij altijd het juiste materiaal. Wij combineren ouderwets vakmanschap met een modern product.

Meer informatie over netten montage? Neem dan contact op of bekijk onze website.

J. Van Dijk & Zn netten montage en de geschiedenis

Het monteren van netten is voor deze nettenfamilie geen probleem. Ons Nettenbedrijf is namelijk al jaren terug opgericht. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar onze kennis stamt uit veel eerdere jaren. Al rond 1890 waren de opa's van onze vaders begig met het vervaaridgen van netten voor de visserij. In die tijd werd dit uiteraard nog met de hand gedaan.

Tegenwoordig is J. Van Dijk & Zn uitgegroeid tot een modern nettenproductie bedrijf. Wij hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt op gebied van productie en toepassing. Bouwende op onze familiekennis en eigen ontwikkeling kunnen wij netten montage van goede kwaliteit verzorgen. Wij beschikken over een team medewerkers die veel ervaring hebben met netten montage.

Wat uw wensen ook zijn, wij verzorgen netten montage op maat.

Maak a.u.b. uw keuze:

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Netten montage uitgevoerd volgens de geldende regelgeving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap