Netten montage

Monteren van veiligheidsnetten volgens geldende regelgeving 

Het monteren van veiligheidsnetten vraagt om goede kennis van zaken. Alleen dan wordt de gewenste veiligheid gewaarborgd. Kies voor een specialist die weet wat nodig is om de bevestiging van netten op locatie goed te laten verlopen. Bij montage van netten op locatie moet aandacht worden besteed aan: 

  • materiaal 
  • hoogte 
  • type gebouw  

Elke situatie heeft specifieke eigenschappen waar bij het vastzetten van netten aandacht aan moet worden besteed. Laat ons weten wat uw situatie is en welke netten hiervoor gebruikt moeten worden. Laat tijdens het netten kopen direct weten of wij ook het monteren van veiligheidsnetten voor u mogen verzorgen. 

Waarom netten monteren uitbesteden? 

Veiligheid stopt bij de zwakste schakel. Hoewel u misschien de eigenaar bent van een veiligheidsnet, betekent dit niet automatisch het net hiermee ook voldoende beschermt. Bij ondeskundige montage, kan het gebeuren dat bij een valpartij letsel of erger optreedt. Voorkom dit en besteed het monteren van veiligheidsnetten daarom uit. Schakel onze deskundige hulp in als nettenspecialist in Katwijk dat netten monteren tot in detail beheerst.   

Offerte netten bevestigen 

Benieuwd wat het u gaat kosten om uw veiligheidsnetten door Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn te laten monteren? Vraag ons om een offerte op maat. Zo weet u tot op de euro nauwkeurig wat netten vastzetten op uw locatie u gaat kosten. Veiligheid is bij ons te koop tegen een schappelijke prijs en de uitstekende service doen we er gratis bij. 

Nieuwe netten laten monteren 

Maak van uw aanwinst een veiligheidsnet dat doet waarvoor het is gekocht, namelijk veiligheid waarborgen. Ons uitgebreide klantenkring weet inmiddels wat wij te bieden hebben. Zo hebben meerdere klanten bij ons ook niet alleen hun netten gekocht, maar ook laten monteren door ons deskundig personeel. Ons klantenbestand nog steeds groeiende. Mogen wij u binnenkort ook begroeten als nieuwe klant?  

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Netten montage uitgevoerd volgens de geldende regelgeving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap