Netten reparatie

Netten laten repareren door Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn 

Heeft u netten in gebruik die kapot zijn, maar nog wel een ronde meekunnen? Laat ons uw netten repareren op een vakkundige manier en geniet nog lange tijd van een net dat na onze deskundige herstelwerkzaamheden weer als nieuw is. Op deze manier gaat u duurzaam te werk en bespaart u de kosten van een nieuw net. Wilt u weten hoe wij het netten breien voor u uitvoeren? 

Oud ambacht netten repareren 

Netten boeten is een waar ambacht en dit werk voeren wij met gepaste trots uit. Al generaties lang houdt ons familiebedrijf zich bezig met het maken, herstellen en monteren van allerlei soorten netten. Dit varieert van afdeknetten tot klimnetten en tot offshore netten en volière netten voor de ware vogelliefhebbers. Netten laten maken door onze vakkundige medewerkers betekent reparatie met optimale kennis van de hedendaagse technieken. De ervaring die wij in de loop der tijd hebben opgedaan, passen wij toe bij het netten breien in elke situatie. Zo zijn we altijd actueel en vindt de reparatie van netten op een innovatieve manier plaats. Met onze productieruimte van zo’n 1800 vierkante meter hebben we hier volop mogelijkheden om netten voor elke toepassing snel en deskundig te herstellen. 

Netten laten maken op locatie 

Laat uw netten repareren bij u op locatie en neem hiervoor contact met ons op. Door dit snel en effectief te herstellen, worden uw werkzaamheden en activiteiten maar kort onderbroken. Deze service bieden wij u zodat u snel weer in het bezit bent van een optimaal functionerend net. Benieuwd tegen welk voordelig tarief wij het netten breien voor u uitvoeren? Geef ons uw wensen door en ontvang een offerte voor netten reparatie op maat. Met een vakkundig uitgevoerd herstel door Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn ervaart u zelf met hoeveel liefde voor dit ambacht wij dit uitvoeren. 

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Netten reparatie laten verzorgen door Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap