Wassenaar

Netten reparatie in de buurt van Wassenaar bespaart u kosten

Zijn uw netten kapot? Wilt u kosten besparen? Kies dan voor vakkundig netten reparatie verzorgd door het team van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn in de buurt van Wassenaar. Wij kunnen iedere soort netten reparatie in de buurt van Wassenaar verzorgen. Wij vinden het zonde om oude netten weg te gooien en zorgen met netten reparatie ervoor dat er nieuw leven in geblazen wordt. Iedere maand komen er verschillende containers met goederen binnen. Dit betreft import van verschillende soorten netten en touwen. Om ons te verzekeren van de gewenste kwaliteiten reizen wij regelmatig langs verscheiden fabrieken. Wij als nettenbedrijf hebben ons de laatste jaren ook steeds meer en meer bezig gehouden met het uitvoeren van netten reparatie in de buurt van Wassenaar. Netten reparatie in de buurt van Wassenaar is vaker mogelijk dan u denkt. Hierdoor bespaart u vele kosten. Bent u benieuwd of wij netten reparatie in de buurt van Wassenaar uit kunnen voeren voor uw netten? Maak dan een afspraak of kom bij ons langs. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Graag bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Specialisten in netten reparatie in de buurt van Wassenaar

Het team van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn bestaat uit een aantal gespecialiseerde vakmensen die netten reparatie in Wassenaar en omgeving kunnen verzorgen. Het uitvoeren van netten reparatie in de buurt van Wassenaar vereist kennis en ervaring. Wij beschikken hierover en kennen de ambacht van het vak. Door dit te combineren met moderne technieken zijn wij in staat verschillende soorten reparaties uit te voeren. Onze productie ruimte is zo’n 1800 vierkante meter. Deze ruimtes zijn gericht ingericht op het maken van diverse soorten netten. Zo is de ene verdiepingsvloer gericht op de klimnetten markt en Offshore. De andere voor de vangnetten en reparatie. En de grootse ruimte voor sport, industrie en visserij.

Soorten netten reparatie in de buurt van Wassenaar

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn kan netten reparatie uitvoeren in de buurt van Wassenaar aan verschillende soorten netten zoals:

De prijzen van netten reparatie dat wij uitvoeren in de buurt van Wassenaar hangt af van meerdere factoren. Daarom adviseren wij u van te voren een prijsopgave te vragen. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan na netten reparatie in de buurt van Wassenaar.

Afspraak voor netten reparatie

Wilt u graag meer informatie of een afspraak voor netten reparatie in de buurt van Wassenaar? Neem contact met ons op. Naast netten reparatie in de buurt van Wassenaar kunnen wij u van dienst zijn met het produceren en monteren van netten. Bekijk gerust onze website.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Netten reparatie in de buurt van Wassenaar bespaart u kosten
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap