Nettenspecialist

Nettenspecialist J. van Dijk en Zn voor het maken, monteren en repareren van uw netten

Geen zin dat de bal in de sloot ligt elke keer? Of bij de buren in de tuin? Tennis-, voetbal- en hockeynetten, dit zijn nog maar enkele uit het assortiment sportnetten die het team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn maakt. Voor zowel (doel)netten met een standaardafmeting als voor u op maat gemaakte (doel)netten kunt u bij ons terecht. U bepaalt zelf de afmeting, de kleur, de maaswijdte en draaddikte van het doelnet. Nettenspecialist J. van Dijk en Zn is een passievol bedrijf dat bedreven en gedreven is in het maken, monteren en repareren van netten. Het team heeft specialistische kennis over allerlei soorten netten: van sportnetten en volière netten tot deknetten en alles wat daar tussen zit. Naast nettenverkoop, bent u ook voor de verkoop van standaard- en op maat gemaakte touwen aan het juiste adres.

Weersbestendige netten door dé nettenspecialist!

Netten kopen of op maat laten maken? Of netten zelfs met uw clublogo? Nettenspecialist J. van Dijk en Zn garandeert door ervaring en innovaties oplossingen op al uw vragen. Eventueel komen wij langs bij u of uw vereniging om uw wensen te bespreken. Sportnetten krijgen met allerlei weersomstandigheden te maken, zomer of winter, regen of sneeuw. Het is daarom belangrijk dat het doelnet van goede kwaliteit is. Naast doelnetten van standaardformaat, kunnen onze doelnetten ook op maat gemaakt worden. Het materiaal, de draaddikte, maaswijdte, uitvoering en kleur kunt u ook naar uw wensen invullen. Nettenspecialist J. van Dijk en Zn levert voetbaldoelnetten van hoogstaande kwaliteit en maakt ze graag voor u, ook op maat en in uw gewenste kleur. Voetbalclubs als Feyenoord en Quick Boys gebruiken onze netten al.

Vanouds familiebedrijf Nettenspecialist J. van Dijk en Zn

Weet u waar onze voorouders mee gestart zijn voordat het de nettenspecialist is van vandaag? Visserijnetten, daar begon ons familiebedrijf ooit mee. Onze voorouders maakten namelijk in de 19e eeuw al visserijnetten. Deze kennis is van vader op zoon doorgegeven, waardoor het huidige team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn vandaag de dag deze manier van netten fabriceren meer dan uitstekend beheerst. En daar zijn wij trots op! En nog steeds maken wij netten voor de visserij:

 • Zeevisserij
  • SchottenF
  • Denen
  • Loggernetten
  • Zwevers
  • Boomkornetten
  • Kreeftennetten
 • Binnenvisserij
 • Scheepsdeknetten

Nettenspecialist maakt netten voor u in eigen productiehal

Het bedrijf van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn zoals het tegenwoordig is, is in 1985 opgericht. De meer dan 100 jaar oude kennis wordt tegenwoordig toegepast in de 1800 vierkante meter productieruimte die de nettenhandel telt. Op ambachtelijke wijze worden hier zowel standaard- als op maat gemaakte netten geproduceerd. Veel van ons werk is terug te zien in Nederlandse sportvelden en attractieparken, maar Nettenspecialist J. van Dijk en Zn werkt ook over de grens. Het team reist regelmatig af naar Duitsland, België, Frankrijk, Italië en Azerbeidjan voor het monteren of repareren van netten. Al met al is Nettenspecialist J. Van Dijk en Zn is een full-service bedrijf dat standaard- en op maat gemaakte netten en touwen maakt, repareert en monteert. Dit alles wordt gerealiseerd op één adres: Katwijkerbroek 24 te Katwijk. Bekijk onze website en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Nettenspecialist J. van Dijn en Zn voor het maken, monteren en repareren van uw netten
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap