Sportnetten

Netten voor sport en recreatie kopen

Bij de meeste sporten zijn sportnetten onmisbaar als vangnet. Het plaatsen van netten is de beste manier om onder andere tennisballen, voetballen en andere attributen te ondervangen in het heetst van de strijd. Hoewel de sportnetten in deze situaties vooral bedoeld zijn als vangnet, zijn netten voor sportverenigingen ook verkrijgbaar als onderdeel van de sport. Zo vervult een volleybalnet een belangrijke functie tijdens het uitvoeren van de sport. Ook bij badminton vormen badmintonnetten een onmisbaar onderdeel bij een wedstrijd. Bij badminton, tennis en volleybal is de juiste hoogte van het sportnet van groot belang om de wedstrijd volgens de geldende regels te kunnen spelen. 

Sportnetten als veiligheidsnet 

Een potje golf vindt vaak plaats in de gezonde buitenlucht. In de meeste gevallen wordt een golfbaan aangelegd op een fraai stuk groen. De kleine golfballen worden soms met dusdanig veel kracht door de golfclub weggeschoten dat een golfnetten als veiligheidsnet voorkomt dat omstanders ongewild slachtoffer worden van een golfbal die met forse kracht is weggeslagen. Laat ons weten welke afmetingen u graag ziet voor de driving range netten op uw golfbaan. U kunt elke gewenste lengte- en hoogtemaat door ons laten maken. Met sportnetten op maat kan iedereen met een veilig gevoel zijn favoriete sport beoefenen en is de veiligheid goed geregeld.  

Netten voor sportverenigingen  

Bestel als sportvereniging al uw netten voor sport en recreatie bij Van Dijk Nettenspecialist en profiteer van onze jarenlange kennis op het gebied van onder meer voetbalnetten. Bij ons kunt u sportnetten kopen, maar u kunt ze ook door ons laten monteren en bij een beschadiging zelfs laten herstellen. Wij zien het maken van netten als een waar ambacht en dat ziet u terug in onze doelnetten en sportnetten op maat. Als nettenspecialist is het maken, repareren en monteren van netten voor sportverenigingen inmiddels gesneden koek.  

Waterpolonet 

Bij het vervaardigen van een net voor waterpolo gebruiken wij polyethyleen als materiaal. Maak van uw doel een maatwerk net en laat het waterpolonet in een andere kleur dan het standaard groen door ons ontwerpen. Zo onderscheidt u zich op een fraaie manier van het gros en heeft u de eerste punten direct gescoord. 

Hockeynetten 

Wij kunnen gerust stellen dat wij jaarlijks vele kilometers hockeynetten voor zowel veldhockey als zaalhockey maken, herstellen en monteren. Geef aan ons door of bij uw nieuwe hockeynet een net met knopen wilt of een uitvoering zonder knopen wenst. Met een hockeynet op maat heeft u een sportnet dat perfect past bij u op terrein of in de sportzaal. De netten die wij voor u maken ,zijn praktisch, sterk en een lust voor het oog. 

Sportnetten op maat 

Ons aanbod sportnetten bestaat uit sportnetten en maatwerk sportnetten voor de meest voorkomende sporten. Vraag om een vrijblijvende offerte als u bij ons sportnetten kopen gaat en benieuwd bent naar onze scherpe prijzen. Wij bieden uitkomst voor sportnetten voor: 

  • Voetbal 
  • Hockey 
  • Waterpolo 
  • Badminton 
  • Tennis 
  • Golf  
  • Volleybal 

Afschermnetten en ballenvangers 

Om alle sportverenigingen van sportnetten te kunnen voorzien, hebben wij ook afschermnetten, en ballenvangers in ons assortiment opgenomen. Deze doen zowel in een zaal als in de buitenlucht dienst, maar worden in de meeste gevallen gebruikt als afscheiding in een sporthal of sportveld. Ballenvangers voorkomen dat tijdens het uitoefenen van de sport een bal buiten het afgeschermde deel terecht komen. Welke afschermnetten en ballenvangers mogen wij voor u maken? 

Sportnetten laten monteren op locatie 

Waar actief gespeeld wordt, heeft het materiaal te lijden onder het gebruik. Hierdoor kan ook een sportnet beschadigd raken. Laat ingeval van een kapot sportnet onze deskundige medewerkers langskomen om bij u op locatie de hockeynetten of doelnetten te repareren. Het laten herstellen van een beschadigd sportnet getuigt van oog voor duurzaamheid. Reparatie is natuurlijk ook qua kosten voordeliger. Na onze vakkundige herstelwerkzaamheden zijn uw sportnetten weer op volle sterkte. De sportievelingen kunnen weer ongestoord hun gang gaan en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid. 

Netten voor sport en recreatie 

Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij het kiezen van de juiste netten voor sport en recreatie? Neemt u dan even contact met ons op. We denken graag met u mee om tot een goede oplossing te komen. Met onze ervaring in de toepassing van sportnetten weten wij als geen ander wat nodig is om sport en spel op een veilige manier te laten verlopen.  

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Netten voor sport en recreatie kopen 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap