Roermond

Sportnetten voor elke sport leverbaar in Roermond en omgeving

Nieuwe sportnetten nodig in de buurt van Roermond? Doelen voor waterpolo, voetbal of hockey? Voor het maken van verschillende soorten sportnetten bent u bij nettenhandel J. van Dijk aan het juiste adres. Nettenhandel J. van Dijk levert sportnetten in de buurt van Roermond voor elke sport. Deze sportnetten worden op een ambachtelijke manier vervaardigd. Hierdoor wordt er een hoge kwaliteit geboden aan de klant. Ze zullen niet snel kapot gaan wanneer er intensief gebruik van gemaakt wordt. Naast kwaliteit bieden wij sportnetten in de buurt van Roermond die jarenlang meegaan en verkrijgbaar zijn voor eerlijke tarieven. Om de kosten laag te houden, maar de efficiëntie hoog hebben wij gekozen voor moderne machines. Deze vervangen iets van de handwerk productie.

Sportnetten voor elke gewenste sport

Wij hebben voor elke sport de gewenste sportnetten in de buurt van Roermond. Zo zijn er speciale sportnetten voor:

  • Tennis
  • Volleybal
  • Voetbal
  • Golf

Tevens zijn er scheidingsnetten voor het tennisveld, en netten om ballen op te vangen achter het doel verkrijgbaar. Door onze jarenlange ervaring in het maken van sportnetten zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Roermond en omgeving op het gebied van sportnetten.

Speciale maatwerk sportnetten

Ook is het mogelijk om uw sportnetten in speciale kleuren of vormen te laten maken in de buurt van Roermond. Zo is het mogelijk om uw doelnet in de kleuren van de club te laten maken. Wilt u graag rode sportnetten? Of gaat uw voorkeur uit naar blauwe sportnetten? Wij maken het allemaal. U kunt er ook voor kiezen om de vangnetten extra hoog te laten maken mocht dit voor u nodig zijn. Wat uw wensen ook zijn, wij maken maatwerk sportnetten in de buurt van Roermond. Benieuwd wat voor sportnetten wij allemaal kunnen maken in de buurt van Roermond? Neem contact met ons op of bekijk onze website.

Kies nu voor de vele soorten sportnetten van Nettenhandel J. van Dijk

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze sportnetten ontvangen? Of wilt u meer informatie over andere netten die wij maken in de buurt van Roermond? Vul dan onderstaand formulier in.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Sportnetten voor elke sport leverbaar in Roermond en omgeving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap