Tuinnetten

Tuinnetten laten maken door een nettenspecialist 

Als nettenhandel J. van Dijk en Zn houden wij ons op ambachtelijke wijze bezig met het maken, monteren en repareren van tuinnetten en andere netten. Na onze start als familiebedrijf in visnetten, zijn wij ons blijven ontwikkelen en mogen wij ons nu allround nettenspecialist noemen. Ongeacht de toepassing laat u bij ons tuinnetten op maat maken. Van grote tuinnetten tot vijver netten en alles wat op het gebied van tuinnetten nodig is om uw fruit en groente te beschermen. 

Gewassen beschermen met een tuinnet 

Laat uw fruitbomen en uw moestuin niet ten prooi vallen aan ongenode gasten, maar scherm ze af met tuinnetten op maat. Met grote tuinnetten, met een maas naar keuze, zijn uw geteelde gewassen goed beschermd.  

Tuinnetten kopen 

Kies voor een nettenspecialist als u tuinnetten kopen gaat. Alleen dan weet u zeker dat alle kennis en ervaring aanwezig is om uw gewassen ongestoord te laten groeien. Vanuit ons ambacht houden wij ons als al generaties lang bezig met het produceren van tuinnetten volgens de laatste technieken. Hoewel we moderne technieken toepassen, wordt een deel van onze productie nog steeds met de hand gedaan. Onze kennis over tuinnetten op maat is altijd up-to-date. De levering van onze kwalitatief hoogwaardige tuinnetten beperkt zich niet tot Nederland, Tuinnetten kopen bij ons is in meerdere Europese landen en zelfs Amerika al jaren vanzelfsprekend.  

Tuinnetten laten maken 

Zoekt u een deskundig bedrijf dat tuinnetten voor u maakt? Wij begroeten u graag als nieuwe klant. Geef ons door welke tuinnetten u wilt laten maken en waar we ze voor u mogen monteren. Liever uw huidige tuinnetten laten repareren? Kom met ons in contact en plan dit met ons in en stel ons al uw vragen. Weet u al welke grote tuinnetten u gaat kopen om uw gewassen te beschermen met een tuinnet? Laat u dan aangenaam verrassen door onze prijs-kwaliteitverhouding en vraag direct om een maatwerk offerte voor tuinnetten.  

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Tuinnetten laten maken door een nettenspecialist 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap