Zierikzee

Tuinnetten in regio Zierikzee kopen bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn

Wilt u tuinnetten aanschaffen vlakij Zierikzee bij een specialist op het gebied van netten? Zoekt u een manier om uw struiken en vruchten te beschermen? Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is dan uw aangewezen partner. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van tuinnetten in Zierikzee en omgeving. Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn leveren wij maatwerk tuinnetten in Zierikzee en omgeving. Wij werken met moderne machines om tuinnetten van hoogwaardige kwaliteit te kunnen maken. Zo is de ene verdiepingsvloer gericht op de klimnetten markt en Offshore. De andere voor de vangnetten en reparatie. En de grootse ruimte voor sport, industrie en visserij. Wilt u uw tuinnetten laten repareren door een gespecialiseerd bedrijf in de buurt van Zierikzee? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dé specialist op het gebied van tuinnetten in Zierikzee en omgeving.

Tuinnetten en vijvernetten

Veel gekozen tuinneten in de buurt van Zierikzee zijn de vijvernetten. Bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn kunt u verschillende soorten en maten tuinnetten in de buurt van Zierikzee bestellen. Doordat wij de kosten laag houden bieden wij u tuinnetten voor een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Om de kosten laag te houden, maar de efficiëntie hoog hebben wij gekozen voor moderne machines. Deze vervangen iets van de handwerk productie. Onze productie ruimte is zo’n 1800 vierkante meter. Deze ruimtes zijn gericht ingericht op het maken van diverse soorten netten zoals tuinnetten.

Voordelen tuinnetten

Tuinnetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn in de buurt van Zierikzee kan voor meerdere doelen gebruikt worden. Zo zorgt het voor bescherming van uw vijver voor:

Met tuinnetten in de buurt van Zierikzee zorgen wij ervoor dat vissen en planten beschermd blijven. Hierdoor kunt u genieten van een lange levensduur.

Tuinnetten van hoogwaardige kwaliteit

Als ervaren nettenhandel maken wij tuinnetten in de buurt van Zierikzee van hoogwaardige materialen. Doordat wij goede tuinnetten leveren in Zierikzee en omgeving zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip. Daarnaast leveren wij ook tuinnetten in Duitsland, Denemarken, Zwitserland, België, Frankrijk en ook in de U.S.A. zijn vele van onze producten te verkrijgen. Wilt u graag tuinnetten kopen in de buurt van Zierikzee? Bekijk dan de website van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Tuinnetten in de buurt van Zierikzee kopen bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap