Barendrecht

Veiligheidsnetten kopen in de buurt van Barendrecht voor optimale veiligheid van mens en dier

In een aantal situaties is het van belang dat er veiligheidsnetten worden gespannen om zo een veilige situatie te creëren bij bijvoorbeeld werkzaamheden op hoogte. Wanneer u kiest voor een veiligheidsnet ontwikkelt en gemonteerd door Nettenspecialist J. van Dijk en Zn. bent u verzekerd van hoge kwaliteit! Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Hierdoor vergroten we de veiligheid op uw locatie in Barendrecht.

In bepaalde sectoren, zoals de bouw, zijn er strenge eisen aan deze veiligheidsnetten. Om deze reden produceren wij uitsluitend goedgekeurde veiligheidsnetten. Bevindt u zich in een andere situatie en wilt u graag weten of onze netten geschikt zijn? Neem contact met ons op! Wij geven u graag vrijblijvend advies en informatie over onze netten.

Veiligheidsnetten op maat vervaardigd

Veiligheidsnetten worden bij nettenhandel J. van Dijk op een ambachtelijke manier vervaardigd. Deze manier van vervaardigen waarborgt een hoge kwaliteit. Doordat we grotendeels met de hand produceren kan flexibel worden ingesprongen op uw eisen. Naast kwaliteit en flexibiliteit bieden onze veiligheidsnetten:

  • Veiligheid
  • Garantie
  • Hoogwaardige materialen
  • Uitstekende prijs
  • Vakkundig geplaatst

Het team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn. zorgt graag voor de veiligheid bij u op de werkvloer met de speciaal gemaakte veiligheidsnetten in de buurt van Barendrecht.

Veiligheidsnetten voor mens en dier

Voor zowel mens als dier is veiligheid enorm belangrijk. Wij leveren diverse soorten veiligheidsnetten voor mensen. Maar ook voor dieren is het belangrijk dat ze veilig zijn. De veiligheidsnetten voor dieren bestaan uit wit nylon en zijn 2,8 mm dik. Hiermee blijven uw dieren ongedeerd mochten ze vallen. Heeft u interesse in veiligheidsnetten voor dieren in Barendrecht? Wij leveren deze aan diverse grote boerderijen in Nederland en daar buiten.

Europese richtlijnen voor veiligheidsnetten

Nettenspecialist J. van Dijk biedt veiligheidsnetten aan die voldoen aan de Europese richtlijnen. Deze mag u in heel Europa gebruiken. Bij de levering van deze veiligheidsnetten in de buurt van Barendrecht ontvangt u een document en een GS-nummer. Deze tonen aan dat het net door de EU goedgekeurd is. Kies voor veiligheid en bestel veiligheidsnetten van Nettenspecialist J. van Dijk. Wij zorgen voor de levering en montage van uw veiligheidsnetten in Barendrecht!

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Veiligheidsnetten kopen in de buurt van Barendrecht voor optimale veiligheid van mens en dier
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap