Castricum

Volierenet voor in de buurt van Castricum ter bescherming van uw vogels

Een nieuw volierenet nodig om uw vogels in de buurt van Castricum te kunnen beschermen? Kies dan voor een standaard volierenet of een op maat gemaakt volierenet in de buurt van Castricum van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is al vele jaren gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte netten. Als u een bepaalde volierenet wilt laten maken in de buurt van Castricum moet u dan ook beslist bij Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn zijn. Door de jaren heen hebben wij voor vele kleine en grote klanten volierenetten gemaakt. Hierbij zijn de afmeting en maaswijdte van groot belang. Doordat wij een volierenet op maat kunnen maken in onze fabriek in de buurt van Castricum kunnen wij deze geheel naar uw wensen aanpassen. Door onze jarenlange ervaring in het maken van netten zijn wij hét aangewezen adres in de buurt van Castricum om een volierenet te kopen. Met een volierenet kunnen de meest mooie volières mee gebouwd worden. Onze volierenetten zijn zowel inzetbaar voor de particulier als grote dierentuinen. Doordat een volierenet gemaakt is van sterk materiaal gaat het jarenlang mee en niet snel kapot. U moet immers verzekerd zijn van optimale bescherming van de dieren.

Volierenet van sterk materiaal

Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn maakt een volierenet op maat in de buurt van Castricum van zeer sterk materiaal. Daarnaast kan er met licht gewicht een grote overspanning gemaakt worden. Op onze website kunt u hier een voorbeeld van bekijken. De dorpse maas is een maasvorm van een net. De vierkante van een vierkant blokje. Bij de laatst genoemde zijn de randen afgewerkt met een dike boordkoord. De standaard kleur van een volierenet dat wij kunnen maken in de buurt van Castricum is zwart. Wilt u graag een andere kleur? Dan kan dit ook in overleg met u gemaakt worden. Voor welk volierenet u ook kiest, ook op deze materialen geldt een UV garantie met certificaat van 10 jaar. Bij ons bent u verzekerd van het beste volierenet van Castricum en omgeving.

Volierenet en meer

Als u een volierenet wilt kopen in de buurt van Castricum is Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn hét aangewezen adres. Bij ons kunt u terecht voor:

  • een volierenet voor een kooi
  • een volierenet voor roofvogels
  • montage garens
  • montage garens vlecht

Speciaal voor roofvogels hebben wij een volierenet van 3,25 mm dik geknoopt. Maasvorm Drops en maasvorm vierkant met 8 mm rand. Heeft u specifieke wensen voor een volierenet? Bespreek dit dan met ons. Wij maken graag een volierenet op maat in onze fabriek in de buurt van Castricum. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van alle soorten netten. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan.

Meer informatie? Een volierenet laten maken in de buurt van Castricum? Neem contact met ons op.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Volierenet in de buurt van Castricum voor bescherming van uw vogels
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze Privacyverklaring

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap