Golf tekst

Golfnetten

Nettenspecialist J. van Dijk en Zn is koploper op het gebied van sportnetten. Met name voor de golfsport maken en monteren wij allerhande netten. Veel golfbanen op Nederlandse bodem zijn klant van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn. Maar ook over de grens maken wij vaak driving range netten. Ons vakkundige team reist regelmatig af naar Duitsland, Italië, Noordwegen, België en Azerbeidzjan. 

Driving range netten

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van driving range netten, ook wel bekend als golf ballenvanger of golfnet. Met behulp van een golfnet wordt voorkomen dat golfballen kwijtraken. Doordat het team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn alle golfnetten met de hand maakt en monteert, zijn wij in staat om voor alle golfbanen golfnetten te maken. De golfnetten/driving range netten kunnen in alle lengte- en hoogtematen geleverd worden. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. 

Eigenschappen golfnet

Bij het maken van een golfnet maken wij gebruik van onderstaande materialen. Natuurlijk kunnen wij u van advies voorzien bij het selecteren van het materiaal!

MateriaalMaaswijdteDraaddikteTouwconstructieUitvoeringKleur
PE2,9x2,9 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE2,9x2,9 cm2 mmGeslagen 3x7GeknooptZwart
PE2,9x2,9 cm2 mmGeslagen 3x7GeknooptGroen

Slagkooien

Slagkooien worden gebruikt om de technieken van golfers te verbeteren. Het net van de slagkooi wordt gekenmerkt door de sterke kwaliteit. Door de sterke kwaliteit van het net kunnen harde ballen geen schade aan het net toerichten. Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende slagkooien. Bent u op zoek naar een afwijkende maat? Wij kunnen op maat gemaakte slagkooien maken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MateriaalMaaswijdteDraaddikteTouwconstructieUitvoeringKleur
Nylon (golf)2,75x2,75 cm2,2 mmGeslagenGeknooptZwart of wit
Nylon (cricket)4,5x4,5 cm2,8 mmGeslagenGeknooptZwart of wit

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 071 40 181 92 of door te mailen naar info@vandijknetten.com

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Golf bestanden
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2023 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap