Touwen tekst

Touwen van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn

Sterk en stevig: dat typeert de diverse touwen van Nettenspecialist J. Van Dijk en Zn. Naast specialistische kennis over netten, heeft het team veel kennis en ervaring in het maken en verwerken van allerlei soorten touwen. In ons assortiment vindt u zowel synthetische als natuurlijke touwen, zoals:

Eigenschappen van onze touwen

Al onze touwen hebben hun eigen eigenschappen welke elk type touw uniek maakt. Zo is het Nylon touw Uv bestendig, elastisch en kan het tegen wrijven en schuren.
Polyprop touw, ook wel afgekort als PP touw wordt veelal in de martieme sector gebruikt vanwege haar drijvende eigenschap.

Verder maken wij touw dat brandvertragend werkt, makkelijk te verven is, praktisch of decoratief of bijzonder milieuvriendelijk. Veel van onze touwen vindt u terug op schepen en in havens.

Uw touw op maat aanvragen bij Van Dijk

Heeft u interesse in een touw op maat? Een touw welke precies voldoet aan uw wensen voor uw toepassing? Zoekt u een bijzonder lang touw, een touw dat blijft drijven of een touw wat vele kilo's kan tillen? Wij adviseren u graag bij uw keuze en maken elk touw zo als u dat wenst. Koord, touw en lijnen op maat bestelt u bij Van Dijk Nettenspecialist.

Wilt u meer weten over de touwen van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn? Neem dan contact op met onze collega's.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Touwen bestanden
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap