Hoofddorp

Doelnetten in de buurt van Hoofddorp op maat gemaakt in de gewenste kleur en afmeting

Zijn uw doelnetten aan vervanging toe? Wilt u graag nieuwe doelnetten kopen bij een nettenspecialist in de buurt van Hoofddorp? Bekijk dan het aanbod doelnetten van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn in de buurt van Hoofddorp. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is een specialist op het gebied van het ontwikkelen en monteren van doelnetten en hét aangewezen bedrijf van Hoofddorp en omgeving. Wij hebben een rijke ervaring in de nettenproductie en maken dagelijks doelnetten voor vele klanten in Hoofddorp en omgeving. Doordat wij al jaren netten maken hebben wij de nodige ervaring. Van deze ervaring maken wij nu dagelijks gebruik tijdens de productie van doelnetten in de buurt van Hoofddorp. Wij maken doelnetten van hoogwaardige kwaliteit die praktisch zijn en tegen een stootje kunnen. Aan doelnetten worden immers hoge eisen gesteld en moeten lang mee gaan. Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede doelnetten zijn en leveren deze graag in Hoofddorp en omgeving. Naast doelnetten in Hoofddorp en omgeving leveren wij vele andere netten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Bent u benieuwd naar de soorten doelnetten en andere netten? Dan nodigen wij u van harte uit op onze website. Hier treft u een overzicht van de soorten netten en doelnetten die wij kunnen leveren in de buurt van Hoofddorp.

Soorten doelnetten

Nieuwe hockeynetten nodig? Of nieuwe doelnetten voor waterpolo? Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn levert voor verschillende klanten, sporten en wensen doelnetten in Hoofddorp en omgeving. Vele honderden stellen doelnetten worden er in onze productie hal in de buurt van Hoofddorp geproduceerd. Als u graag nieuwe doelnetten wilt laten maken in de buurt van Hoofddorp is Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn het aangewezen adres. Bij ons kunt u doelnetten in verschillende kleuren en afmetingen laten maken. Afhankelijk van uw wensen maken wij doelnetten in de buurt van Hoofddorp op maat. Zo maken wij de volgende soorten:

  • Stel Senioren afm.: 7,50 x 2,50 x 0,90 x 2,25 mtr
  • Stel WK Afm.: 7,50 x 2,50 x 2,00x 2,00 mtr Afm.: 7,50 x 2,50 x 2,50 x 2,50 mtr
  • Stel Jeugd Afm.: 5,00 x 2,00 x 0,90 x 1,50 mtr Afm.: 5,00 x 2,00 x 1,00 x 1,25 mtr
  • Stel Handbal Afm.: 3,00 x 2,00 x 0,80 x 1,00 mtr Afm.: 3,10 x 2,10 x 0,90 x 1,45 x 3,75 mtr
  • Stel Hockey Afm.: 3,75 x 2,13 x 0,90 x 1,30 mtr
  • Stel Antivandalendoelnetten Stel Senioren Afm.: 7,50 x 2,50 x 0,90 x 2,25 mtrStel WK Afm.: 7,50 x 2,50 x 2,00x 2,00 mtr Afm.: 7,50 x 2,50 x 2,50 x 2,50 mtr
  • Stel Waterpolo Afm.: 3,10 x 0,90 x 0,30 mtr

Dit is slechts een greep uit het assortiment. U kunt nog vele andere soorten doelnetten laten maken in de buurt van Hoofddorp. Wilt u graag doelnetten laten maken in de buurt van Hoofddorp in de kleuren van uw favoriete club? Dit maken wij graag voor u.

Doelnetten voor verschillende sporten

Als specialist op het gebied van netten mogen doelnetten beslist niet in ons assortiment ontbreken. Daarom maken wij doelnetten in de buurt van Hoofddorp voor verschillende sporten, bijvoorbeeld: voetbal, handbal, waterpolo en volleybal. Deze doelnetten maken wij in de buurt van Hoofddorp en kunnen wij in verschillende standaard en maatwerk afmetingen leveren. Daarnaast zijn doelnetten in de buurt van Hoofddorp leverbaar in verschillende standaard kleuren. Wilt u graag doelnetten bestellen in een specifieke kleur? Of de kleur van uw club? Wij maken dit graag. Met de op maat gemaakte doelnetten wordt het nog persoonlijker. Onze doelnetten die wij maken in de buurt van Hoofddorp zijn op deze manier tevens een mooi visitekaartje van uw club. Wilt u doelnetten bestellen in de buurt van Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Wij leveren graag doelnetten naar wens.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Doelnetten in de buurt van Hoofddorp op maat gemaakt in de gewenste kleur en afmeting
Laat uw reactie achter

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2017 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap