Barendrecht

Nettenfabriek in de buurt van Barendrecht onderscheidend in kwaliteit en prijs

Een nettenfabriek nodig in de buurt van Barendrecht die hoogwaardige en goede netten kan maken? Bekijk dan de website van Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn. Nettenhandel/fabriek J. van Dijk en Zn is dé nettenfabriek van Barendrecht en omgeving en kan u van dienst zijn met het maken van diverse soorten netten. Heeft u doelnetten nodig of golfnetten? Voor verschillende netvraagstukken hebben wij een passend antwoord. Het bedrijf is in de tegenwoordige hoedanigheid opgericht in 1985, maar de kennis is al lange tijd in de familie. Zo waren onze voorouders rond 1890 bezig met het vervaardigen van visnetten. Dit werd toen nog geheel met de hand gedaan. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot dé nettenfabriek van Barendrecht en omgeving. Wilt u weten welke netten wij allemaal kunnen maken in onze nettenfabriek? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over onze nettenfabriek.

Kosten nettenfabriek

Naast kwaliteit is onze nettenfabriek in de buurt van Barendrecht onderscheidend in prijs. Door moderne machines kunnen wij efficiënt werken en de kosten laag houden. Onze productie ruimte is zo’n 1800 vierkante meter. Deze ruimtes zijn gericht ingericht op het maken van diverse soorten netten zoals:

Maar ook vangnetten en reparatie van netten voeren wij uit in onze nettenfabriek in de buurt van Barendrecht. Voor zowel de klimnetten markt, Offshore als voor sport, industrie en visserij.

Nettenfabriek en touwen

Als dé nettenfabriek van Barendrecht en omgeving houden wij ons ook bezig met het ontwikkelen en verkopen van verschillende soorten touwen. Maar ook van gespecialiseerde touw producten. Zo produceren wij ook brandwerende klimnetten en gewone netten. Netten worden op een ambachtelijke manier gemaakt. Deze manier van vervaardigen waarborgt een hoge kwaliteit. Doordat we grotendeels met de hand produceren kan flexibel worden ingesprongen op uw eisen. Meer informatie over onze nettenfabriek in de buurt van Barendrecht? Bekijk gerust onze website.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Nettenfabriek in de buurt van Barendrecht onderscheidend in kwaliteit en prijs
Laat uw reactie achter

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2017 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap