Scheveningen

Offshorenetten op een ambachtelijke manier vervaardigd in de buurt van Scheveningen

Regelmatig maatwerk offshorenetten nodig in de buurt van Scheveningen? Op zoek naar een nettenfabriek die gespecialiseerd is in het maken van offshorenetten in de buurt van Scheveningen? Nettenhandel J. van Dijk is hét aangewezen bedrijf voor offshorenetten in Scheveningen en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het produceren van offshorenetten. Wat begon als kleinschalig familiebedrijf is uitgegroeid tot een bekend begrip in Scheveningen en omgeving voor offshorenetten. Vandaag de dag zijn wij thuis in het fabriceren, leveren en repareren van offshorenetten. Offshorenetten maken wij voor u op maat en monteren wij voor u. Door onze expertise en jarenlange ervaring zorgen wij altijd voor de beste oplossingen. Wilt u graag meer informatie over offshorenetten in de buurt van Scheveningen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn dé aangewezen specialist voor offshorenetten in Scheveningen en omgeving.

Maatwerk offshorenetten

Bij nettenhandel J. van Dijk worden de offshorenetten in de buurt van Scheveningen voor een groot deel met de hand gemaakt. Deze manier van vervaardigen waarborgt een hoge kwaliteit. Doordat we grotendeels met de hand produceren kan flexibel worden ingesprongen op uw eisen. Wij bieden voor elke branche speciale netten zoals  offshorenetten. Zo hebben wij offshorenetten voor een Helidek, scramblenetten en vele soorten laadnetten. Ook zijn er netten voor de visserij en de tuinbouw alsmede reclamenetten, veiligheidsnetten en sportnetten.

Soorten offshorenetten

In de werkplaats van nettenhandel J. van Dijk maken wij verschillende soorten offshorenetten in de buurt van Scheveningen. Zo maken wij:

  • Hijsnetten
  • Veiligheidsnetten
  • Afzettingsnetten
  • Touwen

Door onze kennis, middelen en ervaring hebben wij de mogelijkheid om offshorenetten in de buurt van Scheveningen te realiseren. Kies nu voor offshorenetten van nettenhandel J. van Dijk en profiteer van vele voordelen. Wij leveren offshorenetten op maat, op tijd en naar wens in Scheveningen en omgeving.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze offshorenetten ontvangen? Of wilt u meer informatie over andere netten? Vul dan onderstaand formulier in.

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Offshorenetten op een ambachtelijke manier vervaardigd in de buurt van Scheveningen
Laat uw reactie achter

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2017 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap