Golf tekst

Golfnetten

In 1360 kwam er een verbod op golven binnen de stadsmuren. Er werd namelijk teveel schade aangericht en er vielen zo nu en dan gewonden. Speciale terreinen ontstonden om de sport voort te laten bestaan. Tegenwoordig zijn golfbanen heel goed onderhouden terreinen waar menigeen geniet van de sport. Nettenspecialist J. Van Dijk en Zn produceert diverse netten voor de golfindustrie.

Driving range netten

Driving range netten voorkomen dat golfballen kwijtraken. De netten kunnen in lengte- en hoogtemaat geleverd worden. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Materiaal Maaswijdte Draaddikte Touwconstructie Uitvoering Kleur
PE 2,9x2,9 cm 1,3 mm Geslagen 3x4 Geknoopt Zwart
PE 2,9x2,9 cm 2 mm Geslagen 3x7 Geknoopt Zwart
PE 2,9x2,9 cm 2 mm Geslagen 3x7 Geknoopt Groen

Slagkooien

Slagkooien kunnen worden gebruikt om de technieken van golfers te verbeteren. De golfbal blijft in de kooi, waardoor er geen tijd verspilt wordt aan het zoeken van het balletje. Het net van de slagkooi is van een sterke kwaliteit, waardoor harde ballen geen schade aan het net toerichten. Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende slagkooien. Bent u op zoek naar een afwijkende slagkooi? Wij kunnen op maat gemaakte slagkooien maken dus vraag naar de mogelijkheden.

Materiaal Maaswijdte Draaddikte Touwconstructie Uitvoering Kleur
Nylon (golf) 2,75x2,75 cm 2,2 mm Geslagen Geknoopt Zwart of wit
Nylon (cricket) 4,5x4,5 cm 2,8 mm Geslagen Geknoopt Zwart of wit
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Golf bestanden
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2017 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap