Agrarisch tekst

Agrarische netten

Naast netten voor de sportindustrie, offshore en bijvoorbeeld volierenetten, maken en monteren wij ook netten voor de agrarische sector. Zoals netten voor de tuinbouw of slowfeeders. Alle agrarische netten kunnen door het team gemonteerd worden.

Slowfeeder

Een slowfeeder wordt veel gebruikt om paarden minder snel te laten eten. Door het snelle eten kunnen zij een slokdarmverstopping krijgen. De slowfeeder kan hierbij uitkomst bieden. Slowfeeders vertragen namelijk de opname van de voeding. Nettenspecialist J. van Dijk en Zn maakt diverse soorten slowfeeders die variëren in maaswijdte en dikte. De slowfeeders worden gemaakt van sterk materiaal van hoge kwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik. 

Tuinbouwnetten

Om ervoor te zorgen dat vogels uw gewassen niet opeten, kunnen tuinbouwnetten een oplossing zijn. De UV-gestabiliseerde tuinbouwnetten hebben maaswijdtes van 1,5x1,5 cm, 2,2x2,2 cm of 2,8x2,8 cm. De meest voorkomende afmetingen van de tuinbouwnetten zijn 5x5 m en 10x10 m. Breedtematen die vaak voorkomen zijn de maten van 5m, 10m, 20m en 30m. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MateriaalMaaswijdteDraaddikteVormTouwconstructieUitvoeringKleur
PE1,5x1,5 cm1,5 mmRuitGewevenKnooploosZwart
PE2,2x2,2 cm1,5 mmRuitGewevenKnooploosZwart
PE2,8x2,8 cm1,5 mmRuitGewevenKnooploosZwart of blauw
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Agrarisch bestanden
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2017 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap