Golf tekst

Golfnetten

In 1360 kwam er een verbod op golven binnen de stadsmuren. Er werd namelijk teveel schade aangericht en er vielen zo nu en dan gewonden. Speciale terreinen ontstonden om de sport voort te laten bestaan. Tegenwoordig zijn golfbanen heel goed onderhouden terreinen waar menigeen geniet van de sport. Nettenspecialist J. van Dijk en Zn maakt diverse netten voor de golfindustrie.

Driving range netten

Met behulp van driving range netten wordt voorkomen dat golfballen kwijtraken. Driving range netten worden ook wel golf ballenvangers genoemd. Ze kunnen in lengte- en hoogtemaat geleverd worden. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

MateriaalMaaswijdteDraaddikteTouwconstructieUitvoeringKleur
PE2,9x2,9 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE2,9x2,9 cm2 mmGeslagen 3x7GeknooptZwart
PE2,9x2,9 cm2 mmGeslagen 3x7GeknooptGroen

Slagkooien

Slagkooien worden gebruikt om de technieken van golfers te verbeteren. Het net van de slagkooi wordt gekenmerkt door de sterke kwaliteit. Door de sterke kwaliteit van het net kunnen harde ballen geen schade aan het net toerichten. Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende slagkooien. Bent u op zoek naar een afwijkende slagkooi? Wij kunnen op maat gemaakte slagkooien maken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MateriaalMaaswijdteDraaddikteTouwconstructieUitvoeringKleur
Nylon (golf)2,75x2,75 cm2,2 mmGeslagenGeknooptZwart of wit
Nylon (cricket)4,5x4,5 cm2,8 mmGeslagenGeknooptZwart of wit
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Golf bestanden
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2018 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap