Agrarisch tekst

Tuin- en agrarische netten

Nettenspecialist J. van Dijk en Zn is uw partner op het gebied van vogelnetten, aardbeiennetten, tuinnetten, fruitnetten, kersennetten, vijvernetten en tuinbouwnetten. Door het gebruik van deze netten beschermt u uw gewassen of oogst. Vogels, ongedierte, onkruid, vuil, bladeren en allerlei weersomstandigheden kunnen hierdoor geen schade aan uw groenten, fruit of bloemen veroorzaken. Alle soorten netten kunnen wij op maat maken en monteren.

Bescherming van gewassen

Het team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn is bedreven in het maken van netten voor de tuin en de agrarische sector. Wij maken onder andere op maat gemaakte:

  • fruitnetten
  • tuinnetten
  • insectengaas
  • kersennetten
  • tuinbouwnetten
  • aardbeiennetten

Dankzij de kleine maas van deze netten worden uw gewassen beschermd tegen externe factoren zonder dat de groei van het gewas in het geding komt. De netten zijn eenvoudig te bevestigen dankzij het lichte gewicht.

Vogelnetten

Bent u op zoek naar een net dat ervoor zorgt dat vogels, groot of klein, op afstand blijven? Wilt u duiven of meeuwen verjagen? Dan zijn onze vogelwerende netten – ook wel vogelweringsnetten genoemd – dé oplossing. Het team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn maakt en monteert vogelnetten voor elke situatie. Onze vogelnetten worden in verschillende situaties gebruikt, zoals bij:

  • bruggen
  • gebouwen en daken waar vogels een nest maken
  • ter bescherming van zonnepanelen

Door het gebruik van vogelnetten kunnen vogels niet op plaatsen komen waar ze niet gediend zijn. Nettenspecialist J. van Dijk en Zn maakt vogelnetten in allerlei afmetingen en in diverse maaswijdtes. De vogelnetten zijn UV gestabiliseerd.

Vijvernet

Bent u op zoek naar een vijver net? Wilt u uw vijver beschermen tegen reigers en reigers verjagen? Een vijvernet zorgt voor bescherming van uw vissen en waterplanten. Het team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn maakt op ambachtelijke wijze een vijvernet voor elke situatie.

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunnen wij u in elke situatie van passend advies voorzien. Zo begrijpen wij dat een vijver met grote vissen om een ander soort net vraagt dan een vijver met kleine vissen. Ongeacht het soort vissen of planten dat u heeft, bij Nettenspecialist J. van Dijk en Zn bent u aan het juiste adres!

Vijvernet op maat gemaakt

Onze vijvernetten zijn UV gestabiliseerd en van sterke kwaliteit. Dankzij het sterke materiaal dat licht in gewicht is, kunnen er grote overspanningen gemaakt worden. Het team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn maakt het vijvernet op maat, waardoor u zelf de maaswijdte, draaddikte en touwconstructie kunt kiezen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een fijnmazig net? In de tabel vindt u alle soorten vijvernetten. Natuurlijk kunnen wij u hierin adviseren! 

Naast het maken van het vijvernet, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het monteren van de netten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk soort vijvernet monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

MateriaalMaaswijdteDraaddikteTouwconstructieUitvoeringKleur
PE1,5x1,5 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE1,8x1,8 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE2,5x2,5 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE2,9x2,9 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE4x4 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE5x5 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE6x6 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE7x7 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE10x10 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE15x15 cm1,3 mmGeslagen 3x4GeknooptZwart
PE4,5x4,5 cm3,25 mmGevlochtenGeknooptZwart

Tuinbouwnetten

Om ervoor te zorgen dat vogels uw gewassen niet opeten, kunnen tuinbouwnetten een oplossing zijn. De UV-gestabiliseerde tuinbouwnetten hebben maaswijdtes van 1,5x1,5 cm, 2,2x2,2 cm of 2,8x2,8 cm. De meest voorkomende afmetingen van de tuinbouwnetten zijn 5x5 m en 10x10 m. Breedtematen die vaak voorkomen zijn de maten van 5m, 10m, 20m en 30m. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MateriaalMaaswijdteDraaddikteVormTouwconstructieUitvoeringKleur
PE1,5x1,5 cm1,5 mmRuitGewevenKnooploosZwart
PE2,2x2,2 cm1,5 mmRuitGewevenKnooploosZwart
PE2,8x2,8 cm1,5 mmRuitGewevenKnooploosZwart of blauw

Slowfeeder

Een slowfeeder wordt veel gebruikt om paarden minder snel te laten eten. Door het snelle eten kunnen zij een slokdarmverstopping krijgen. De slowfeeder kan hierbij uitkomst bieden. Slowfeeders vertragen namelijk de opname van de voeding. Nettenspecialist J. van Dijk en Zn maakt diverse soorten slowfeeders die variëren in maaswijdte en dikte. De slowfeeders worden gemaakt van sterk materiaal van hoge kwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik. 

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Agrarisch bestanden
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2018 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap