Visserij tekst

Visserij netten

Hier begon ons familiebedrijf ooit mee. Onze voorouders maakten namelijk in de 19e eeuw al visserijnetten. Deze kennis is generatie op generatie doorgegeven, waardoor het huidige team van Nettenspecialist J. van Dijk en Zn vandaag de dag deze bijzondere tak van sport uitstekend beheerst. En daar zijn wij trots op!

Zeevisserij netten

Voor de zeevisserij produceren wij netten als schotten, denen, loggernetten, zwevers, boomkornetten en kreeftennetten. De visserijnetten zijn toepasbaar voor zowel de grondvisserij als voor de pelagische visserij.

Binnenvisserij netten

Voor de binnenvisserij worden staandenetten gebruikt. Deze netten zijn gemaakt van nylon, monofiet en multimonofiet en de fuiken zijn gemaakt van nylon. Bij de fuiken leveren wij ook hoepels en toebehoren.

Scheepsdeknetten

Ook maken en leveren wij scheepsdeknetten. Deze netten zijn geschikt voor het afdekken van daken of het inpakken van schepen. Scheepsdeknetten worden gemaakt van cadmium en zijn weekmaker vrij. De randen zijn voorzien van sterk polyesterband en metalen ringen. De scheepsdeknetten komen in de kleuren blauw, geel, rood, zwart, groen en grijs en zijn in alle afmetingen leverbaar. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 071 40 181 92 of door te mailen naar info@vandijknetten.com.

Your browser doesn't support video.
Please download the file: video/mp4

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Visserij bestanden
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap