Synthetisch tekst

Synthetische touwen van Van Dijk Nettenspecialist

Naast touwen van natuurlijk materiaal, produceert Nettenspecialist J. van Dijk en Zn ook synthetische touwen. Deze touwen zijn pas sinds 1965 op de markt. De synthetische touwen die Nettenspecialist J. van Dijk en Zn verkoopt zijn gemaakt van:

Synthetische touwen sinds 1965

De synthetische touwen, gemaakt van olieproducten zijn nog vrij nieuw. Sinds 1965 zijn deze touwen op de markt verkrijgbaar, waarvan Nylon touwen de eerste versies waren. Binnen deze categorie touw, bestaan vele soorten. Zo lopen deze touwen uiteen van bijzonder goedkoop en simpel tot luxer en prijziger. Welk touw u wanneer nodig heeft, is afhankelijk van uw doel, het gewicht dat een touw moet kunnen houden, de gewenste rekbaarheid en meer. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Polyethyleen touw is licht van gewicht en scherp geprijsd. Wel is het touw stug en stevig, waardoor knopen enzovoorts lastig gaat. Ook kan het touw niet tegen hoge temperaturen.
Polyprop touw is net als het touw van Polyethyleen gunstig geprijsd, maar het fijnste aan dit touw is het drijfvermogen waardoor het veelal op zeilboten wordt gebruikt.
Op zoek naar slijtvast touw? Polysteel touw is bijzonder slijtvast, mede dankzij haar stugheid en UV bestendigheid.

Meer weten over onze syntehtische touwen? Stel al uw vragen aan een van onze collega's. 

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.
Synthetisch bestanden
J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap