Over ons tekst

Over ons

Nettenspecialist J. van Dijk en Zn is een passievol bedrijf dat bedreven en gedreven is in het maken, monteren en repareren van netten. Het team heeft specialistische kennis over allerlei soorten netten: van sportnetten en volierenetten tot deknetten en alles wat daar tussen zit. Naast nettenverkoop, bent u ook voor de verkoop van standaard- en op maat gemaakte touwen aan het juiste adres. Nettenspecialist J. van Dijk en Zn komt ook bij u op locatie. Door jarenlange ervaring en een innovatieve blik garanderen zij oplossingen op al uw vragen.

Al generaties in de familie

Het familiebedrijf is in 1985 opgericht. De kennis over netten is echter al veel langer in de familie: honderd jaar eerder maakten onze voorouders namelijk al visserijnetten. Ook al ligt de focus anno nu niet meer op visserijnetten, de kennis over netten is generatie op generatie doorgegeven. Deze kennis wordt tegenwoordig toegepast in de 1800 vierkante meter productieruimte die onze nettenhandel telt. Op ambachtelijke wijze worden hier zowel standaard- als op maat gemaakte netten geproduceerd.

Grote afzetmarkt

Veel van ons werk is terug te zien in Nederlandse huizen, sportvelden en attractieparken, maar Nettenspecialist J. van Dijk en Zn werkt ook over de grens. Het team reist regelmatig af naar Duitsland, België, Frankrijk, Italië en Azerbeidjan voor het monteren of repareren van netten.

Uw nettenspecialist

Nettenspecialist J. van Dijk en Zn is een full-service bedrijf dat standaard- en op maat gemaakte netten en touwen maakt, repareert en monteert. Dit alles wordt gerealiseerd op één adres: Katwijkerbroek 24 te Katwijk.

Benieuwd naar wat Nettenspecialist J. van Dijk en Zn voor u kan betekenen? Bel gerust via 071 40 181 92 of mail naar info@vandijknetten.com voor meer informatie!

J. van Dijk en Zn. logo
J. van Dijk en Zn.

Copyright © J. van Dijk en Zn. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap